Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Cele mai cool modele de costume de baie pentru vara lui 2018!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cele mai cool modele de costume de baie pentru vara lui 2018! Share Cele mai cool modele de costume de baie pentru vara lui 2018!


Vara și-a intrat deja în drepturi depline, iar curând vine momentul mult așteptat când apa mării sau ștrandurile din oraș vor fi gata pentru o baie pe cinste. Așa că ar fi indicat să începi de pe acum să te gândești la cel mai important accesoriu al verii, costumul de baie.

Una dintre principalele tendințe ale sezonului e costumul de baie crop-top. Poate fi purtat ca atare sau cu mâneci. La fel de relevante sunt costumele de baie decorate cu ciucuri din fire. Un trend care s-a impus în ultima vreme, fiind mai șic și mai feminin. Un alt succes fierbinte al sezonului e costumul de baie cu o varietate de tot felul de benzi înguste, benzi și șireturi amplasate în diferite părți. Dacă vrei să optezi pentru un costum de baie întreg, specialiștii le recomandă îndeosebi pe cele în stilul anilor ‘80. Cu o pălărie supradimensionată din rafie și un coș cu flori aplicate, ținuta ta de plajă va semăna cu cea a lui Brigitte Bardot.

La înălțime în această vară sunt și materialele foarte colorate și strălucitoare. Motive florale, printuri cu animale, elemente misterioase abstracte, elemente marine, toate fac furori ]n acest sezon. În ceea ce privește gama de culori, culorile cele mai pe val sunt nuanțele metalice – aur și argint, precum și roz, albastru, bej, negru și turcoaz.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.