Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Antrenorul Alexandru Pelici e mândru de jucătorii lui!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Antrenorul Alexandru Pelici e mândru de jucătorii lui! Share Antrenorul Alexandru Pelici e mândru de jucătorii lui!


Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, a declarat la finalul meciului pierdut în fața Universității Craiova că este mândru de jucătorii lui.

“A fost un an bun pentru noi, o promovare în Liga 1 și această finală. Din păcate am pierdut, dar am venit cu încredere la București și pregătiți. Craiova a speculat greșelile noastre. Pentru mulți jucători a fost pentru prima dată când au jucat în fața unui public atât de numeros. Dacă am fi înscris am fi avut un meci mai bun. Îmi felicit jucătorii și pe cei care au venit de la Sibiu să ne încurajeze. Sperăm să facem față cu brio în Liga 1 și vom vedea ce va fi”, a spus tehnicianul echipei sibiene AFC Hermannstadt, Alexandru Pelici, la microfonul Digi Sport.

Hermannstadt încheie un sezon de excepție în fotbalul românesc: promovare la pas în Liga 1 și parcurs de vis în Cupa României.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută