Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

A început demolarea Stadionului Municipal!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A început demolarea Stadionului Municipal! Share A început demolarea Stadionului Municipal!


O parte importantă din Stadionul Municipal a început a fi demolată. Ultimul meci pe care FC Hermannstadt urma să-l joace pe Municipal în Liga 2 nu s-a mai disputat în Sibiu, a anunțat președintele clubului, Teodor Birț.

”Insist ca lucrările să se poată desfășura astfel încât să nu plecăm din Sibiu. Și am toată convingerea că o să reușim. Din câte am înțeles, lucrările vor începe de luni, mai avem un meci în Sibiu, o să încercăm să-l jucăm pe Stadionul Voința, pentru a permite începerea lucrărilor la stadion. Dacă nu se poate la Voința, atunci poate vom juca la Cisnădie. Oricum, voi face tot ce ține de mine ca echipa asta să nu plece din Sibiu. Echipa asta trebuie să rămână aici”, a declarat Teodor Birț.

Prima partidă pe care sibienii o vor juca din nou pe Municipal va fi în 21 iulie, atunci când va începe campionatul în Liga 1. ”Pe 21 iulie vom juca în Sibiu”, a explicat Birț.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută