Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Weekend la Piatra Neamț

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Weekend la Piatra Neamț Share Weekend la Piatra Neamț


Degustăm împreună  vinuri alese

Din 1773, Crama Tohani a atras oameni cu har, care au iubit via, au muncit-o, au înțeles-o și i-au amplificat forța creatoare. Fiecare vin are povestea lui, împletită cu cea a geniului și a pasiunii celor care l-au creat. La Tohani, pământul vorbește, iar oamenii ascultă. Și apoi, se face vin.

Artist Lounge vă invită la o nouă degustare de vinuri alese oferite de Crama Tohani, de data aceasta în aer liber și bineînțeles acompaniată de preparate gastronomice create de maeștri  bucătari.

Weekend la Piatra Neamț

08 iunie, ora 19.00, Artist Lounge

 

The Biggest Rooftop Party in Town

Anul 2018 vine cu o noutate pe harta petrecerilor: o primă ediție The Biggest Rooftop In Town ce va avea loc la Piatra-Neamț pe în prezența unor DJ-ii extrem de îndrăgiți de voi: NUSHA, Luca M, JUST2, Olivian Nour și Cugler.

NUSHA este cea mai de succes femeie DJ din România, succes dezvoltat fulminant în ultimii ani de carieră, după multă muncă și implicare.

Luca M a fost și este și în momentul actual una dintre senzațiile tech-house-ului românesc, foarte iubit și apreciat pentru piese iconice precum Sweet Love sau Up & Down.

Olivian Nour și Cugler sunt două nume ale minimalului românesc cu un potențial uluitor și un talent mare ce curând va vor cucerii inimile de la primele tranziții, cu selecția lor muzicală fină și atent aleasă.

Weekend la Piatra Neamț

08 iunie, ora 19.00, Shopping City

 

Ray’s Dance Cup

Concursul  Ray’s Dance Cup oferă şansa celor mai buni dansatori de a se face remarcaţi la nivel naţional şi internaţional, punând accent pe creativitate, originalitatea ideilor, dezvoltarea şi evidenţierea talentelor.

Concurs Național de Dans Sportiv organizat de clubul de dans sportiv Ray’s Dance, împreună cu clubul de dans sportiv Dance Energy.

Weekend la Piatra Neamț

09 iunie, Sala Polivalenta

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută