Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Top 3 Free în Timișoara în iunie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 3 Free în Timișoara în iunie 2018 Share Top 3 Free în Timișoara în iunie 2018


Luna iunie debutează cu trei evenimente absolut gratuite în Timișoara! Avem, Festivalului Berii Timișoreana, festival de muzică electronică și artă contemporană și cel mai mare spectacol aviatic la Timișoara Air Show

Vă invităm la Marea Răcorire

Ca-n poveste, timp de trei zile, între 8 și 10 iunie, timișorenii sunt așteptați la Shopping City să se răcorească în stil tradiţional la “Festivalului Berii Timișoreana”!

Evenimentul aduce 3 zile de distracție cu mâncăruri tradiționale, mici, bere, parcuri și locuri de joacă special amenajate pentru copii. Și, pentru că orice masă îmbelșugată nu este completă fără muzică și dans, artiști îndrăgiți vor urca pe scenă pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută. Pe 8 iunie, începând cu ora 19.00 vor fi pe scenă Teodor Pavel, Carmen Ienci și trupa Nineka. Sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 19.00 vor cânta Alina și Dani Stancu, Bambi și Andra. Duminică, 10 iunie, tot de la 19.00, scena va fi ocupată de Jull, Lucian Drăgan și Alexandra, iar la final Lidia Buble.

Top 3 Free în Timișoara în iunie 2018

Să fim cu toţii prezenţi “La un moment dat”

“Launmomentdat în parc” este un festival de muzică electronică și artă contemporană, care se va desfășura între 8 și 10 iunie în Parcul Poporului. Peste 20 de artiști, DJ și selectori de muzică sunt invitați să participle la eveniment. Pe afiș se vor regăsi nume mari ca, Interstellar Funk (Olanda), Loefah (Anglia, unul din fondatorii muzicii dubstep) și Esa (Africa de Sud-Anglia).

Programul zilnic va fi între 12.00 și 23.00, iar intrarea va fi liberă. Zilele de vineri și sâmbătă, 8 respectiv 9 iunie, sunt rezervate pentru DJ și selectori de muzică, iar duminică, 10 iunie, pentru concerte live din partea trupelor Omelette și Mud Boulevard. Genurile de muzică abordate sunt techno, house, disco, dub, bass, electro, synth-pop și fusion.

Top 3 Free în Timișoara în iunie 2018

Adrenalină pe cer

Timișoara Air Show, cel mai mare spectacol aviatic din vestul țării, va avea loc sâmbătă, 23 iunie 2018. De la ora 19.00, piloți militari, piloți de acrobație și parașutiști își vor arăta măiestria pe cer, la Aeroportul Internațional Timișoara.

La cea de-a cincea ediţie a Timișoara Air Show spectatorii vor putea urmări evoluțiile elicopterelor și ale avioanelor supersonice ale Forțelor Aeriene Române. Aeroclubul României va fi prezent cu formaţia Hawks of Romania, cu paraşutiştii din cadrul formaţiei Blue Wings şi cu formaţia de zbor cu avioane ultra-uşoare The Pellicans. Vor face demonstrații pe cer și Formația ASALT și Skybolt of Romania. Nu vor lipsi efectele pirotehnice. Și în acest an, zborurile acrobatice vor putea fi admirate la apusul soarelui, precizează reprezentanții aeroportului.

Top 3 Free în Timișoara în iunie 2018

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.