Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Hello Bacău

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hello Bacău Share Hello Bacău


Văzând feisbucul roșu de atâția maci, luai un prieten ce văzuse frumoasele flori pe marginea drumului european și hai spre Roman. Dezamăgire maximă, ce-am găsit erau deja trecuți și vai de steaua lor… Din categoria “speranța moare ultima” am tot mers până am ajuns în Roman. Bineînțeles, nici un mac de Doamne-ajută. Hai în parc! Unde, ce noroc, am găsit mac-mac, adică rațe vesele și frumos colorate. Nu știu cum naiba, deși Romanul e tot în Moldova, au reușit sa facă din parc o adevărată oază de verdeață… Lebede, rațe, păuni, porumbei, crapi, căprioare, o adevărată desfătare vizuală, atât pentru copii cât și pentru adulți… La noi, în Bacău, târg de adopții de câini comunitari… Și nici măcar ăla cu succes…

Hello Bacău

În altă ordine de idei, declar iar deschis sezonul teraselor (nu mai știu de câte ori l-am declarat oficial deschis anu’ ăsta) și vă salut cu drag din orașul în care nu se întâmplă mai nimic… Mă rog, câte-o avarie la rețeaua de alimentare cu apă a orașului, dar măcar, cu alea ne-am obișnuit. Ești din Bacău dacă ai în permanență cel puțin 4 bidoane de 5 litri pe balcon. Sănătate la păsări!!!

Hello Bacău

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.