Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Femei pe Mătăsari #8 – Festival Urban

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Femei pe Mătăsari #8 – Festival Urban Share Femei pe Mătăsari #8 – Festival Urban


Pe 1, 2, și 3 iunie, Femei pe Mătăsari sărbătorește 8 ani de festival sub semnul prieteniei. Vor fi 3 zile în care se va celebra femeia și puterea ei de a face lumea mai frumoasă: “Festivalul a însemnat încă de la început să închidem strada și deschidem drumul femeilor talentate, care se dăruiesc artei. Am vrut să expunem universul feminin în toată diversitatea sa. Să ne delectăm cu prezentări de modă, concerte, proiecții pe clădiri, jocuri, cinematograf în aer liber și teatru în stradă. Să împărtășim cauzele umanitare pentru care femeile luptă. Să participăm la dezbateri privind rolul femeii în societate și seminarii pe teme controversate”, afirmă Iulian Văcărean, inițiatorul proiectului.

Femei pe Mătăsari #8 - Festival Urban

Programul festivalului este foarte bogat, startul este dat de tradiționalul Fashion Show, urmează concerte (Urma, Firma, Amadeus –  Electric Quartet, Lucia, Aida și Noi, Temple Invisible, Omu Gnom, Jean Gavril, Karpov not Kasparov, Dl GOE, The Details, Day Day), petreceri (Silent Garden afterparties) și a șaptea ediție a alergarii pe tocuri – 250m Tocuri. Ediția de anul aceste vine și noi concepte, pe lângă evenimentele deja consacrate. O noutate reprezintă Conferințele Femei pe Mătăsari – Prietenii Geniale, un concept ce promovează inițiativele cu impact social și proiectele antreprenoriale fondate între prieteni. Telekom Electronic Beats își unește forțele cu Femei pe Mătăsari și propune un voiaj muzical de 20 de ore, prezentat de zece femei din medii artistice și culturale din București, care vor intra în postura de selector muzical și vor împărtăși obsesiile lor muzicale cu publicul.

Din program:

1 iunie, ora 20:00: Fashion Show: Start Femei Pe Mătăsari #8

1, 2 iunie, ora 23:00: Silent Garden afterpaties

2, 3 iunie, ora 13:00: Telekom Electronic Beats x Femei Pe Mătăsari

3 iunie, ora 12:00: 250M Tocuri 2018

3 iunie, ora 13:00: Conferințele Femei Pe Mătăsari: Prietenii Geniale

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută