Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Life de București pentru weekendul 2-3 iunie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Life de București pentru weekendul 2-3 iunie 2018 Share City Life de București pentru weekendul 2-3 iunie 2018


Weekend-ul acesta avem program de ieșit în oraș: un prim drum ar putea fi la Salonului Internațional de Carte Bookfest, iar de acolo, cu tolba plină, să ne îndreptăm spre centrul Bucureștiului, ca să nu pierdem evenimentele care ni s-au pregătit pe Calea Victoriei și pe Strada Mătăsari – și cum o bucurie nu vine niciodată singură, intrarea la acestea este liberă.

Bookfest 2018

A început a XIII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest ce are loc în acest an într-un spațiu mult mai mare, în noul pavilion B2 de la Romexpo. Până pe 3 iunie, Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din România, cele mai importante edituri îi așteaptă pe vizitatori cu cele mai bune oferte. Programul include lansări și evenimente conexe, iar printre personalitățile care vor participa se numără Lucian Boia, Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Varujan Vosganian, Vintilă Mihăilescu, Augustin Lazăr, Andrei Pleșu, Tatiana Niculescu și Veronica D. Niculescu. Intrarea la salon și la toate evenimentele este liberă.

City Life de București pentru weekendul 2-3 iunie 2018

FESTIVAL: La pas pe Calea Victoriei

Pe 2 și 3 iunie, între orele 10:00 și 21:00, una dintre cele mai frumoase artere ale Bucureștiului redevine pietonală (din Str. George Enescu, până în Piața Victoriei), pentru a IV-a ediție „La pas pe Calea Victoriei”. Vor fi spectacole de teatru și improvizație, ateliere pentru copii, portretiști și caricaturiști, animatori pe picioroange, mascote, păpuși uriașe și multe alte surprize.

City Life de București pentru weekendul 2-3 iunie 2018

CONCERT: Equilateral

Pe 5 iunie, la Cinema Pro, ora 19.30, Equilateral, adică trei dintre cei mai buni chitariști ai momentului, Nicu Patoi, Florin Giuglea și Cezar Popescu, alături de alți muzicieni valoroși precum Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, Răzvan Lupu, Hanes Radu și Berti Barbera, vor susține un recital în care chitara, stilul și virtuozitatea vor fi celebrate printr-un spectacol de clasă.

City Life de București pentru weekendul 2-3 iunie 2018

TEATRU: La ordin, Führer!

Teatrul Evreiesc de Stat ne prezintă pe 2 și 3 iunie o nouă producție în regia lui Mihai Măniuțiu, cu Maia Morgenstern în rol principal: „La ordin, Führer!”. Monodrama scrisă de Brigitte Schwaiger este o introspecție minuțioasă în psihicul unei femei care își centrează viața pe figura Führer-ului și pe principiile ideologiei naziste, fascinația ei pentru liderul nazist devenind obsesie.

City Life de București pentru weekendul 2-3 iunie 2018

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută