Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Dtox Fitness Studio

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Dtox Fitness Studio Share Nou în oraș: Dtox Fitness Studio


Dragi cetățeni, acum nu mai avem scuze. Atât am amânat treaba asta cu „de luni merg la sală” că e rușinos. Dar avem un locușor 100% nou în care putem în sfârșit să ne facem mișcarea aia pe care tot ne-o recomandă doctorul: Detox Studio.
La Detox Studio nu doar că mergi la sală și faci mișcare, dar și înveți chestii importante despre sănătate. Să nu vă imaginați că veți trece pe acolo și vă veți uita confuzi la banda de alergare câteva minute – la ei se face treabă serioasă. Detox Studio oferă două tipuri principale de servicii. Primul este un program de detoxifiera al organismului și integrează niște exerciții puțin mai solicitante fizic care va obliga corpul să elimine toxinele, precum clasele de HIIT (high-intesity interval training), Spinning sau Row. După ce vă faceți de cap cu aceste exerciții, puteți urma niște cursuri mai puțin solicitante, dar la fel de benefice pentru organism, care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și sunt și destul de relaxante (de exemplu Yoga sau Pilates).
Dar poate că partea cea mai faină la Detox Studio e formată din echipa de instructori care te va ajuta la orice pas, de la sfaturi utile pentru ce să consumi când te antrenezi, la sprijinul din timpul exercițiilor, să fii sigur că le faci corect. Aici nu mergi doar ca să tragi de fiare o dată pe săptămână – mergi să-ți schimbi stilul de viața și să adopți alternativa sănătoasă. Ce ziceți, facem primul pas împreună?

Str. Ploiesti nr. 26-28

www.facebook.com/studiofitnesscluj 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută