Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Marabou Coffee

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Marabou Coffee Share Marabou Coffee


Marabou Coffee e o cafenea care practic vrea să-ți fie alături în zilele în care ești în întârziere și ți-ai pierdut startul de dimineață, dar totuși nu vrei să sari peste ritualul cafelei. Plasată strategic pe Memo, poți da o fugă pe la ei să-ți iau latte-ul sau altă băutură pe bază de cafeină to go – și merge așa de rapid încât ai să prinzi și autobuzul, nu-ți face probleme. Cafeneaua e relativ nouă, chiar și noi am dat peste ea din întâmplare dar nu am regretat că am riscat să întârziem la o întâlnire ca să ne luăm ceva de acolo. Vibe-ul lor e unul prin excelență tânăr prin care vor să-și construiască propria cultură a cafelei. Marabou e departe de o invitație de a lenevi la o cafea cu prietenii toată ziua – locul e destul de micuț, ceea ce îi dă o notă de intimitate dar oferă și o încurajare indirectă (și politicoasă) să move along. E de oameni ocupați cu chestii de făcut, clar, iar băutura la to go e gata în 2 timp și trei mișcări, mulțumită echipei de barista talentați. Keep it up!

Încearcă @ Marabou Coffe

Vă ziceam de echipa Marabou Coffee care e practic expertă în arta cafelei, așa că puteți să le cereți liniștiți o recomandare. Noi cu greu ne dezicem de clasicul latte (foarte cremos la Marabou, dar cumva laptele nu domolește deloc cafeaua și își păstrează acel kick de care ai nevoie dimineața), dar aveți și alte opțiuni, evident.

str Memorandumului, nr. 13A
www.facebook.com/coffee.marabou 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută