Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Mamma mia!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mamma mia! Share Mamma mia!


Vă plac musical-urile? Cântați foarte des piese de la ABBA în serile de karaoke? V-ați îndrăgostit efectiv de filmul Mamma Mia când a apărut și așteptați cu nerădbadre partea a doua? Atunci musai să nu ratați varianta pe scenă, live, ce va avea loc fix pe 1 iunia la Sala Polivalentă din Cluj!
Povestea imaginată de Catherine Johnson duce toată acțiunea pe o insulă grecească. În ajunul nunții sale, viitoarea mireasă are doar o dorință, acela de a-și cunoaște tatăl, așa că printre invitați se numără trei posibili „candidanți” din trecutul romantic al mamei sale – decizie luată după ceva ani de analiză serioasă. Evient, mama nu știe nimic până e prea târziu, de unde rezultă o poveste plină de umor și confuzie, atât pentru personajele care prind viață prin muzică, dar și pentru public care trebuie să țină pasul cu drama întortocheată. Din distribuție fac parte mulți artiști talentați și cunoscuți, atât dansatori cât și artiști, printre care amintim: Loredana Groza, Ana Munteanu, Jazzy Jo, Ecaterina Ladin, Aurelian Temișan, Horia Brenciu – în roluri principale.
Varianta asta a musical-ului are toate șansele să devină un fan-favorite al dramatismului pe muzică de la noi, un gen de spectacol cam puțin abordat aici din păcate. Spectacolul vizual oferit de dansatori va ține publicul cu ochii pe scenă, iar versurile pieselor consacrate ale trupei ABBA completează perfect imaginea de ansamblu. Din 1 iunie, Mamma Mia se joacă în limba română și cu siguranță nu vreți să pierdeți premiera!
1 iunie
Sala Polivalentă
www.facebook.com/mammamiathemusical 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută