Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

“La un moment dat” tot se-ntâmplă Festival în parc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “La un moment dat” tot se-ntâmplă Festival în parc Share “La un moment dat” tot se-ntâmplă Festival în parc


“Festivalul Launmomentdat în parc”, aflat la a treia ediție, este locul perfect pentru a descoperi muzică, artă, film și teatru într-un mediu familial.

“Launmomentdat în parc” este un festival de muzică electronică și artă contemporană, care se va desfășura între 8 și 10 iunie în Parcul Poporului. Peste 20 de artiști, DJ și selectori de muzică sunt invitați să participle la eveniment.

Pe afiș se vor regăsi nume mari ca, Interstellar Funk (Olanda, amestecă sunete noi cu house și techno, chiar și new wave), Loefah (Anglia, unul din fondatorii muzicii dubstep) și Esa (Africa de Sud-Anglia, atât un DJ carismatic cât și un producător talentat).

Programul activităților va fi între 12.00 și 23.00, iar intrarea va fi liberă. Zilele de vineri și sâmbătă, 8 respectiv 9 iunie, sunt rezervate pentru DJ și selectori de muzică, iar duminică, 10 iunie, pentru concerte live din partea trupelor Omelette și Mud Boulevard. Genurile de muzică abordate sunt techno, house, disco, dub, bass, electro, synth-pop și fusion.

Omelette propune o simbioză între stilurile anilor 80 și muzica electronică. Concertele lor sunt o inducție de energie, pozitivitate și dans, acompaniată de proiecții video. Trupa are în componența sa pe Dez – vocalist, Alin Zăbrăuțeanu – producător și compozitor, Vali Chincișan – artist vizual. Omelette a luat naștere în 2015, având un album la activ.

Trupa timișoreană Mud Boulevard va concerta pentru prima dată în fața unui public, pe scena Launmomentdat în parc, în deschidere pentru Omelette. Muzica lor combină genuri muzicale diverse, precum electro, dub, synth și rock.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută