Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Green Hours Jazz Fest – ediția a X-a

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Green Hours Jazz Fest – ediția a X-a Share Green Hours Jazz Fest – ediția a X-a


Între 31 mai și 3 iunie 2018, clubul de jazz Green Hours, aflat în al 24-lea an de activitate neîntreruptă, va organiza, prin intermediul Asociației Green Hours, a zecea ediție, aniversară – a Green Hours JAZZ Fest, eveniment eminamente cultural, primul – și încă singurul – festival de club din România.

Câteva evenimente-noutăți în zona jazz-ului din țara noastră vor fi puse în scenă, astfel:

în premieră românească pentru un festival de gen și ca o provocare adresată publicului bucureștean, va exista o seară dedicată exclusiv pianului. Doi dintre cei mai reputați pianiști de jazz ai Europei, Nik Bärtsch & Leszek Możdżer, împreună cu cel mai important  nume al scenei românești de jazz, Mircea Tiberian, vor susține câte un recital extraordinar de pian, sâmbătă 2 iunie.

pe 1 iunie, împreună cu Jazz.ro, va ave loc “Jazz for Kids eveniment special, cu participarea grupului olandez Tin Men And The Telephone, în care copiii prezenți vor putea interacționa cu artiștii de pe scenă în timp real, prin intermediul telefoanelor mobile.

A 10-a ediție se va bucura de participarea unor invitați speciali din străinătate și din țară, personalități implicate în managementul și producția de evenimente jazz internaționale.

Pe lângă recitalurile solo ale celor 3 super pianiști din seara de 2 iunie, toate trupele din festival reprezintă tot atâtea evenimente-premieră pentru România: LABtrio (BE), Uriel Herman Quartet (IL), Tin Men And The Telephone (NL), Trio Aïrés (FR), Sons Of Kemet (UK) & quintet-ul Jasper Høiby’s Fellow Creatures (DK/UK). Chiar dacă membrii unora dintre trupe au mai fost aplaudați țară și/sau chiar în Green, este vorba în acest festival de formule absolut noi.

 

Bilete pe www.bilet.ro si detalii pe http://greenjazzfest.ro/

 

 

 

 

 

Programul Green Hours Jazz Fest – X

 

 

31 mai, ora 18.45

Sons of Kemet (UK)

LABtrio (BE)

 

1 iunie

ora 11.00

Jazz For Kids: Tin Men and the Telephone (NL/UK/FR/BG)

 

ora 18.45

Uriel Herman Quartet (IL)

TRIO AIRÈS (FR)

 

2 iunie, ora 18.45

Nik Bärtsch (CH)

Mircea Tiberian (RO)

Leszek Możdżer (PL)

 

3 iunie, ora 18.45

Jasper Hoiby’s Fellow Creatures (DK/UK)

Tin Men and the Telephone (NL/UK/FR/BG)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută