Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Beer Crafters

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Beer Crafters Share Beer Crafters


Vă place berea? Atunci pregătiți-vă de cel mai tare festival din Cluj! Beer Crafters pregătește patru zile pline de bere de specialitate, aducând o mulțime de creatori de bere care-și vor pune la dispoziție aromele unice. Probabil țineți minte că evenimentul trebuia să aibă loc anul trecut în septembrie, când ne entuziasmasem prima dată pentru un festival al berii în Cluj. Condițiile meteo i-au făcut pe organizatori să amâne Beer Crafter, spre bocetul colectiv al nostru. Dar acum va avea loc la începutul verii și ne rugăm la toți sfinții să nu se repete istoria.
Așadar, vom avea parte de patru zile fantastice în care ne vom putea răsfăța papilele gustative cu cele mai bune halbe vreodată, să cunoaștem berari celebri și să ne delectăm cu sortimente infinite de bere. Beer Crafter este un adevărat festival ce se va desfășura chiar pe Aleea Stadionului, un loc foarte cunoscut clujenilor iubitori de evenimente în aer liber. De muzică se vor ocupa Grimus, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec și N&D (plus alții), pentru că e nasol să bei fără coloană sonoră. Am visat de multe ori la un astfel de happening în Cluj și uite că în sfârșit se întâmplă!

7-10 iunie
Aleea Stadionului
www.facebook.com/BeerCrafters 

" "

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută