Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

”O chestiune de respect. De sine…” de Crina Mareș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”O chestiune de respect. De sine…” de Crina Mareș Share ”O chestiune de respect. De sine…” de Crina Mareș


Lăsând la o parte etapele premergătoare, vine momentul în care te naști. Începi să ființezi pe acest pământ, urmând ca toată viața ta să trebuiască să discerni între bine și rău, să faci bine și să eviți sau chiar să înlături răul. Apoi, la un moment dat, destul de devreme, începe lungul drum al învățării. Instinctive sau asistate. De obicei prima nu e pe bani, a doua e de multe ori mult mai costisitoare decât face în realitate. Și, învățând, ajungi să realizezi că e o chestiune de respect de sine să nu fii un agramat și un incult. Te ajută în conversații și te ajută să îți construiești un anturaj sănătos. Ajungi să realizezi că e o chestiune de respect de sine să îți faci meseria sau să îți exerciți profesia cât mai bine cu putință, să îți respecți promisiunile și angajamentele.

La fel cum e o chestiune de respect de sine să iei atitudine atunci când nu ești respectat și asta se aplică atât pe plan personal cât și profesional. Anul acesta de Noaptea Muzeelor personalul din muzee a purtat tricouri cu inscripția „Noapte în muzee la ceas de Centenar”. A fost tot parte din „filmul” descris mai sus. Deja celebrul respect de sine ar trebui să fie un instinct, la fel de puternic precum e instinctul de supraviețuire.

" "

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută