Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

WEEKEND LA BACĂU

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii WEEKEND LA BACĂU Share WEEKEND LA BACĂU


Tu ce faci weekend-ul asta? Avem recomandări pentru tine.

Piano Jazz Festival

Cel mai popular festival de jazz din România, Piano Jazz Festival, va avea loc între 15 – 17 iunie şi va aduce în faţa publicul nume mari ale genului. Cu un public internaţional din ce în ce mai numeros, Bacău, va găzdui trei zile de concerte şi experienţe muzicale dedicate pasionaţilor de jazz.

Loud jazz! O combinație energică de jazz și rock, presărată cu blues, latin și funk. JazzyBIT a concertat în 9 țări, pe 2 continente, participând la câteva dintre cele mai mari festivaluri de jazz din lume dar și în cele mai renumite cluburi de jazz din Europa. Iar pe 17 iunie vor fi la Bacău!

WEEKEND LA BACĂU

Pe 15, 16, 17 iunie, orașul vorbește muzică în Parcul Mircea Cancicov!

 

Noaptea muzeelor 2018

Pe 19 mai muzeele din Bacău își deschid porțile și te așteaptă să le treci pragul. Dacă n-ai apucat să te culturalizezi suficient anul ăsta, acum ai ocazia perfectă. Noaptea Muzeelor celebrează cultura și mii de muzee şi instituţii culturale din 37 de ţări europene își aprind luminile și își deschid porțile în aceeași noapte. Milioane de europeni sărbătoresc cultura ieșind pe străzi în aceeași noapte, însoțiți de prieteni și familii.

Dacă vă pregătiți un itinerariu de pe acum printre muzeele și obiectivele de vizitat în Bacău, nu uitați să treceți și Observatorul Astronomic „Victor Anestin”!

Astfel, Observatorul Astronomic va fi deschis pentru public între orele 18:00 – 02:00. Vor putea fi vizitate: expoziția permanentă „Universul – de la Pământ la stele”, expoziţia temporară „Telescoape spațiale”.

WEEKEND LA BACĂU

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.