Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Hangar Gastropub – Ground Zero Beer, Sizzle Kitchen & Origo Coffee

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Hangar Gastropub – Ground Zero Beer, Sizzle Kitchen & Origo Coffee Share Nou în oraș: Hangar Gastropub – Ground Zero Beer, Sizzle Kitchen & Origo Coffee


Hangar Gastropub este noua rezidență oficială Ground Zero Beer, deschisă în Șoseaua Pipera 44 (în curtea fostei Compil Pipera). Ground Zero produce o bere specială, menită „să îți chestioneze zona de confort și să îți dezlege mintea”, conceptul fiind inspirat din cultura Beat, pe maginea discursului ce elogiază libertatea de exprimare, non-conformismul și creativitatea spontană. Spațiul Hangar Gastropub este o fostă hală industrială ce a trecut printr-un proces de reconversie urbană, aspectul general al clădirii nu a fost alterat, iar interiorul a fost păstrat ca spațiu deschis, cu amenajări minimaliste.

Nou în oraș: Hangar Gastropub - Ground Zero Beer, Sizzle Kitchen & Origo Coffee

La Hangar Gastropub, pe lângă sorturile de bere Ground Zero (Easy Rider, Morning Glory, Triple IPA etc.), în meniu există și o selecție de beri „invitate” (de la producători internaționali sau autohtoni). Și cum o bere bună cere și o mâncare potrivită, partenerul Sizzle Kitchen îmbie clienții cu Confit de Rață, Vită’n Pită, Ribs & Wedges sau alte născociri gastronomice, iar, ca să nu rămână niciun simț neatins, cafeaua de la finalul mesei poartă semnătura Origo.

Nou în oraș: Hangar Gastropub - Ground Zero Beer, Sizzle Kitchen & Origo Coffee

Astfel, Hangar Gastropub promite să fie locul în care berea bună, mâncarea delicioasă și cafeaua aromată se pot găsi sub același acoperiș… sau pe aceeași terasă.

Șoseaua Pipera, nr. 44,
tel: 0744768630,
Program: L-D: 11:00-23:00

Nou în oraș: Hangar Gastropub - Ground Zero Beer, Sizzle Kitchen & Origo Coffee

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută