Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Huawei P20 PRO

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Huawei P20 PRO Share Huawei P20 PRO


Noul HUAWEI FullView Display

Încercați puterea tehnologiei de afișare de ultimă generație cu noul HUAWEI FullView Display, care aduce imaginile la viață pe ecranul OLED de 6,1″*, oferind o gamă superioară de culori pentru cel mai bun ecran HUAWEI de până acum. Senzorul de amprentă fără margini cu funcție de navigare inteligentă în locul barei virtuale poate oferi o zonă de informații suplimentară.

 

Camera foto triplă Leica

Vă prezentăm prima cameră foto triplă Leica din lume. Telefonul HUAWEI P20 Pro forțează limitele fotografiei mobile creative. Inspirat de mișcarea luminii și proiectat cu precizie pentru a capta imagini detaliate, bogate și atmosferice la orice oră din zi sau noapte.

 

Imagini mai clare

Telefonul HUAWEI P20 Pro este dotat cu o cameră RGB 40MP uimitoare care asigură claritate, precizie a culorilor, focalizare și contrast fără precedent pentru fiecare fotografie.

 

Zoom hibrid cu 5x

Cu sistemul de obiective zoom Leica, modelul HUAWEI P20 Pro poate realiza un zoom hibrid de 5x. Acesta vă permite să faceți zoom pe subiect și să produceți rezultate remarcabile atunci când doriți să captați de la distanță detalii incredibile.

 

De la selfie la autoportret

Camera frontală de 24 MP* va face toate selfie-urile să arate uluitor. Fără dubii. Aceasta oferă imagini dinamice, clare, uimitoare, fie zi sau noapte.

 

Sursa: https://consumer.huawei.com/ro/phones/p20-pro/

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.