Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Zilele Clujului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zilele Clujului Share Zilele Clujului


Prin mai se dă startul la festivalurile de vară găzduite la noi în oraș și, după cum ne-am obișnuit deja, Zilele Clujului vine și deschide acest sezon cu un eveniment de 4 zile care aduce împreună diversitatea, regăsită atât în publicul de toate vârstele cât și în programul de activități.
Așadar, în periada 17-20 mai asistăm la a 8-a ediție a evenimentului, revenit acum cu o tem[ specială dedicată orașului: centenarul, prin care să celebrează aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire. Astfel, se lansează și proiectul Cluj 100 „care reflectă multiplele dimensiuni ale orașului nostru: de la educație și sport la inovare și cultură. Această cupolă permite o gamă largă de idei și activități ce pot fi reflectate și în programul Zilelor Clujului” spun organizatorii.
Noutatea acestei ediții este „Jivipen – Ziua Culturii Roma la Zilele Clujului” programată pe 19 mai. Este prima oară când Zilele Clujului acordă o secțiune specială culturii rome, cu scopul de a informa publicul asupra acestei minorități și de a îmbunătăți relațiile dintre comunități. În rest, clujenii se pot aștepta la clasicele concerte din centrul orașului, spectacole de dans și teatru, și chiar și o vânătoare de comori ce-și poartă participanții printr-o mulțime de puncte cheie ale Clujului!

17-20 mai
www.facebook.com/zileleclujului 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.