Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Trei locuri din care poți vedea Sibiul panoramic!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trei locuri din care poți vedea Sibiul panoramic! Share Trei locuri din care poți vedea Sibiul panoramic!


Abia ai ajuns în Sibiu și arzi de nerăbdare să descoperi orașul. Ai citit și ai văzut atât de multe, încât abia aștepți să iei la pas străduțele înguste ale orașului și să descoperi fiecare detaliu pe care îl ascund. Și străduțele Sibiului ascund multe. Cu toate acestea, întotdeauna e bine să ai și o viziune de ansamblu a orașului, să-l vezi în toată splendoarea lui, să-i înțelegi mai bine ”organismul”. Sunt câteva locuri în oraș unde poți vedea Sibiul panoramic, îți vom prezenta trei dintre ele.

Turnul Bisericii Evanghelice din Piața Huet nu e doar înalt, e și înălțător. De sus, tot vacarmul orașului se estompează și poți admira într-o liniște meditativă arhitectura clădirilor și felul în care se șerpuiesc străzile printre ele. Că să ajungi în vârf va trebui să te echipezi cu puțin curaj și cu un bilet care te va costa 5 lei.

Un alt punct din care poți admira, gratis de data aceasta, Orașul de Jos, e strada Centumvirilor, din dreptul scărilor Poschen. În față ți se vor înșira sute de acoperișuri din țiglă cu ochi care par că te privesc înapoi. În plus e un unghi deosebit din care poți privi Biserica din care tocmai ce-ai coborât.

Un al treilea loc din care poți observa Sibiul e Turnul Sfatului. Intrarea costă 2 lei, dar ceea ce vei vedea de sus e de neprețuit.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.