Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Sclavi | Linia de producție

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sclavi | Linia de producție Share Sclavi | Linia de producție


Fabrica de Pensule anunță o nouă stagiune de spectacole în cadrul programului Linia de Producție, prin care vrea să sprijine producțiile artistice contemporane ale creatorilor locali, fie ele creații de dans sau teatru. De asemenea, programul aduce în atenția publicului clujean reprezentații noi, alternative, cu scopul de a forma un nou tip de consumator mai familiarizat cu artele spectacolului. Noua stagiune readuce o producție lansată anul trecut: Sclavi (de Maria Manolescu), o co-producție Fabrica de Pensule și Societate cu Răspundere Limitată, regizată de Theodor-Cristian Popescu și cu un cast format din Alexandra Caras, Florin Caracala, Mirel Ovidiu Rusu, Paul Socol și Vlad Udrescu.
„Un cuplu încearcă să-și găsească ritmul comun, pentru a concepe un copil. Ea – o ziaristă care s-a reorientat spre meditație și Feng Shui, spre descoperirea armoniei interioare prin ignorarea a ceea ce e rău și urât în lume. El – un actor neafirmat încă, obsedat de nedreptățile și abuzurile din jurul său. Decizia de a intra în contact cu un sclav eliberat de la o stână pentru a crea un spectacol de teatru cu impact social îi face pe cei doi să se confrunte abrupt cu realitatea imediată și cu propriile lor neliniști. Implicare sau izolare? Încercarea de a transforma lumea sau privirea detașată a marelui spectacol al vieții, plin de contradicții și interese divergente?”
Spectacolul poate fi urmărit în Sala Studio a Fabricii de Pensule pe 19 mai începând cu ora 20.

19 mai
Fabrica de Pensule
www.facebook.com/FabricaDePensule 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.