Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Jaxx American Restaurant

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jaxx American Restaurant Share Jaxx American Restaurant


De când și-a deschis porțile prin 2012, Jaxx îți aduce zilnic experiențe mișto, culinare sau de alt tip. La Jaxx mergi când vrei să asculți niște muzică în timp ce te lăfăi cu prietenii la câteva beri, dar pentru noi Jaxx va rămâne mereu unul din cele mai bune restaurante din oraș unde ne facem plinul cu delicatese tex-mex la mic dejun, prânz sau cină.
Meniul lor e împărțit fix în 2: Jaxx Food și Jaxx Drinks, ca să știi repede unde găsești ce te interesează. Rămânem pentru moment la capitolul mâncare. Primul instinct va fi să-ți comanzi unul din burgerii suculenți, și deși nu-i nimic rău în asta (din contră, sunt de încercat, testat, degustat), măcar o dată să încercați și o porție de Mexican Chilli Con Carne servit cu tortilla chips. E destul de consistent să-ți potolească foamea și să-ți țină de companie la bere. La capitolul băutură nu trebuie să vă faceți griji, sigur găsiți ceva pe gustul vostru, indiferent dacă vreți ceva tare sau nu. Totuși, nu vă opriți din a încerca diferitele cocktailuri clasice Jaxx, precum un Fidel Castro sau un New Orleans Tiki.

str. Isac Emil 25
0756 136 953
www.facebook.com/Jaxx.American.Restaurant 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.