Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Începe sezonul festivalurilor! Sfaturi esențiale ca să te organizezi eficient!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Începe sezonul festivalurilor! Sfaturi esențiale ca să te organizezi eficient! Share Începe sezonul festivalurilor! Sfaturi esențiale ca să te organizezi eficient!


Indiferent că vara asta îți faci de cap la Afterhills, Neversea, Electric Castle sau Summer Well, e foarte important să te organizezi din timp și să-ți faci bagajul cu cap, dacă vrei să te bucuri în voie de atmosfera faină și de muzică.

Începe cu o activitate light, dar obligatorie: eliberează-ți memoria telefonului și fă loc pozelor și filmulețelor de festival. Achiziționează o baterie externă de dimensiuni cât mai mici dacă nu vrei să-ți petreci festivalul la charging point.

În timpul zilei vei avea nevoie de ochelari de soare, o pălărie și cremă protectoare de soare. Pentru party-urile de noapte echipează-te cu haine groase, un hanorac, o geacă, o eșarfă. Pentru că se poate întâmpla ca fix în mijlocul concertului tău preferat să se pornească o ploaie, e bine să ai tot timpul la tine un super outfit impermeabil sau o pelerină de ploaie și cizme de cauciuc.

Știm cu toții că toaletele mobile nu sunt cele mai curate și confortabile din lume, așa că e indicat să ai în ghiozdan o soluție anti-bacteriană pentru mâini, un pachet de șervețele și o lanternă mică.

Fiecare festival e organizat diferit, așa că e de preferat să te informezi înainte pentru a avea o experiență cât mai plăcută și lipsită de griji.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.