Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Hai să vorbim despre salata de vinete

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hai să vorbim despre salata de vinete Share Hai să vorbim despre salata de vinete


Să fim serioși, salata de vinete e fantastică. E aperitivul perfect pentru prânz (sau o masă cu adevărat copioasă dacă uiți că ești ființă umană cu bun simț și devorezi o caserola întreagă din greșeală în timp de ce uiți la Westworld) dar dacă nu se înduplecă mama să-ți trimită un pachet, șansele-s destul de mici să te apuci tu să ți-o faci tu singur. Nu c-ar fi treabă complicată, dar durează până le coci, apoi te chinui să le decojești, eventual, cumva, una e puțin mai amăruie și strică tot sau chiar nu ții minte dacă îți place salate de vinete cu maioneză sau fără. E un proces lung, nu mai bine mergem în oraș?

Livada

Hai să vorbim despre salata de vinete
Salata de vinete de la Livada vine servită într-un mod fancy, așa cum ne-a obișnuit restaurantul. Se iau vinetele, se adaugă ceapă, maioneză, roșii și rezultatul este servit cu niște pâine foccacia, pentru că cine de la Livada și-ar pierde vremea cu pâine de la supermarket? E delicioasă de savurat la prânz, eventual înainte să treceți la ceva serios.
www.facebook.com/restaurantlivada 

Grande

Hai să vorbim despre salata de vinete
Și la Grande găsiți o salată de vinete corectă, cumva similară cu cea de la Livada și servită tot cu focaccia. Diferența e că la Grandă salata de vinete va fi cu siguranță comandată ca aperitiv pe lângă celelalte preparate pe care ți le comanzi să te răsfeți acasă. În timp de ce uiți la Westoworld, probabil.
www.facebook.com/grandepizza 

Samsara

Hai să vorbim despre salata de vinete
La Samsara regăsim o salată de vinete fără maioneză, perfectă pentru cei care-s obișnuiți cu varianta mai vegan a preparatului, dar evident vine cu un twist culinar emblematic pentru restaurant. Vinete coapte, ulei de măsline, lămâie și muștar, ceapă, lapte de soya și un toch light de piper care completează gustul – se servește, evident, cu niște focaccia!

www.facebook.com/samsarafood 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.