Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Sibiu Share Free in Sibiu


JAZZ PENTRU COPII. ÎN PIAȚA MARE

Ajuns la cea de-a treia ediție, Jazz For Kids este un proiect de educație muzicală. Fundația Sibiu Jazz Festival continuă și în acest an programul iubit de mulți, cu o serie de ateliere de creație organizate în fiecare zi a festivalului (17-20 mai). Percuționistul Andrei Marcovici va explica importanța fiecărui instrument muzical și ne promite că nu va fi singur. Artiști din domeniu vor fi alături de el și de cei mici, iar poveștile vor prinde viață în ritmuri de jazz!

 

EXPO HANS HERMANN

Hans Hermann a fost o personalitate a societăţii artistice româneşti, având meritul de a fi susţinut viaţa artistică locală şi regională. Detalii găsiți în Casa Teutsch.

 

AUTO CAMPIONAT

Sâmbătă, 12 mai, ora 10:00, pe terenul din spatele bazei ISU. Participă: seniori licentiați, juniori licențiați cu vârste între 12-18 ani, piloții din CNRD.

 

ORAȘ VASILE MILEA

După bulevardul Corneliu Coposu, șoseaua Alba Iulia și Calea Cisnădiei, următoarea arteră importantă care intră în reparații este bulevardul Vasile Milea. Din 7 mai.

 

ESENȚIAL  Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte și participă la o nouă ediție a Festivalului Luminii, în Parcul Sub Arini, 19 mai.

Festivalul Luminii este un eveniment național, organizat anual de către membrii Organizației Naționale “Cercetașii României” și tinerii voluntari cu scopul de a le reaminti membrilor comunității locale de bucuria lucrurilor mărunte. ”Anul acesta, ajungând la a 14-a editie la nivel national si a 5-a la nivel local, noi, Cercetașii României, vă invităm să vă bucurați alături de noi de Festivalul Luminii, participând la ateliere interactive, plimbându-vă prin parc și bucurându-vă de atmosfera calmantă a festivalului”, spun organizatorii.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.