Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Ce să nu ratezi la TIFF

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce să nu ratezi la TIFF Share Ce să nu ratezi la TIFF


Disclaimer: a fost greu, dar cumva am reușit să alegem doar câteva secvențe de festival, de folos mai ales pentru cei care nu pot fi prezenți la TIFF 24/24.

1. infiniTIFF

Ce să nu ratezi la TIFF
infiniTIFF-ul revine și în această ediție la ClujHub, unde publicul poate „trăi” filmul mulțumită tehnologiei VR. Se adaugă și o nouă componentă, infiniTIFF Summit, o conferință ce se va concentra pe tehnologiile noi ale cinemaului, și cum pot ele aduce valențe noi în arta filmului.

2. Proiecțiile speciale din Piața Unirii

Ce să nu ratezi la TIFF
Evident, nu puteți rata proiecțiile din centru ce vor avea loc în fieare zi din festival. Sau, dacă timpul nu permite, încercați măcar să fiți prezenți la deschidere când se va proiecta filmul Foxtrot, comedia neagră semnată Samuel Maoz, sau Le grand bleu, capodopera lui Luc Besson ce va închide festivalul și la care va participa și actorul Jean-Marc Barr. Le grand Bleu va fi acompaniat și de filmul Dolphin Man.

3. Weekend la Castel

Ce să nu ratezi la TIFF
Dacă vreți să duceți experiența TIFF la alt nivel, atunci nu ratați Weekend-ul la Castel ce va avea loc pe 26 și 27 mai în Bonțida. În fiecare an Castelul Banffy găzduiește proiecții și cine-concerte speciale. Anul acesta startul se dă cu The Pleasure Garden, primul film semnat Alfred Hitchcock, dar sunt o grămadă de alte surprize pregătite!

 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.