Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Atelier Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Atelier Cafe Share Atelier Cafe


Ne plac în special locurile care au un șarm aparte și-o tradiție a lor formată, direct sau indirect. Sunt locurile în care ne simțim cel mai bine și pe care le putem vizita la orice oră. Sunt locuri ca Atelier Cafe, pe care inițial l-am cunoscut la berea din studenție (e pe Memo, așa că e ușor de găsit pentru cineva nou în Cluj), apoi am început să-l vedem ca sursa noastră infinită de cafea pentru proiecte și discuții, până când am realizat că a devenit, cumva, a doua casă.
Partea cea mai faină în Atelier e că și dacă mergi singur, șansele ca tu să și stai singur la masă sunt destul de mici. Ni s-a întâmplat super des să ne întâlnim cu un amic așa, random, pe acolo și să o dăm în nostalgii pentru vremurile trecute. Evident, nici serile de events, party sau concerte nu-s de ignorat deloc și sunt cam singura situație în care nu prea te deranjează înghesuiala – adaugă și ea la vibe-ul general al cafenelei. Dar asta de obicei se întâmplă doar când e un happening, în rest Atelierul este aerisit și luminos și te invită să nu te grăbești. Mai stai, mai ia-ți o cafea sau o limonadă, ai timp și după să lucrezi sau să te ocupi de responsabilități.

Încearcă @ Atelier Cafe
Meniul Atelier Cafe are de doate: nșpe feluri de băuturi pe bază de cafea, o grămadă de ceaiuri, limonadă, beri și vin – depinde doar de scopul vizitei și de preferințe. Sincer, în timpul zilei nu prea ne dezicem de cafea sau ceaiul negru cu lapte, dar am avut și momente în care ușor-ușor am trecut la chestii mai tari, chiar la shot-uri. Vă recomandăm doar să mergeți pregătiți de orice.

str. Memorandumului 9
0264 450 655
www.facebook.com/ateliercafecluj 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.