Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 TO DO în București (11-17 mai 2018), de Horia Ghibuţiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 TO DO în București (11-17 mai 2018), de Horia Ghibuţiu Share 5 TO DO în București (11-17 mai 2018), de Horia Ghibuţiu


Ce recomandări are Horia pentru noi în următoarea perioadă? Multe și toate faine!

1. Vineri, 11 mai, ora 20.30, Miami, la Cinema Elvire Popesco

Regizoarea finlandeză Zaida Bergroth ne propune povestea viu colorată a două surori, în cadrul Festivalului Filmului European, desfășurat în București între 7 și 13 mai.

2. Duminică, 13 mai, ora 19.00, Obiceiuri necurate, la Teatrul Bulandra

Am văzut acest spectacol regizat de Mihai Constantin cu mulți ani în urmă (să fi fost premiera din 2012?), dar textul lui Tom Smith n-are vârstă. O comedie cinstită, deconectantă, perfectă pentru o seară de duminică.

3. Duminică, 13 mai, ora 19.30, Pe jumătate cântec, la Teatrul Odeon

În regia Cristei Bilciu, asistăm la un One Woman Show prezentat de Anda Saltelechi. Mi-am propus de mult să văd această performanță, de data asta e musai să-mi și iasă, fiind ultima ocazie a actualei stagiuni.

4. Miercuri, 16 mai, 19.30, Umbre, la TNB

Spectacolul meu favorit din această stagiune, o montare impecabilă a tânărului Vlad Cristache după textul tulburător al Mariliei Samper. Cu Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, proaspeți laureați ai Premiilor UNITER.

5. Joi, 17 mai, ora 19.00, Balul sinucigașilor la Teatrul Nottara

Celebra trupă franceză Splendid, regizată de Iulian Furtună, pune în scenă în această premieră oficială o comedie savuroasă, cu elemente de magie, mimă, pantomimă, dans și cântec.

5 TO DO în București (11-17 mai 2018), de Horia Ghibuţiu

Cine e Horia Ghibuţiu?

Freelance journalist, horiaghibutiu.ro (în acte, Horea Adrian Ghibuţiu) s-a născut la Praga, în 1969; avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană („Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „ProSport”, „Adevărul”) până la ghiduri TV („TV mania”) şi reviste lucioase („Viva!”).

Horia Ghibuțiu e producătorul emisiunii matinale de la Rock FM. Îl puteți auzi râzând pe fundal, de luni până vineri. Ascultă! Morning Glory, cu Razvan Exarhu de la 7 la 10 de luni până vineri pe ROCK FM.

Intră pe pagina de Facebook@horiaghibutiu.ro, unde jurnalistul realizează zilnic cronica drumului său spre serviciu, sub genericul #ÎnTimpCeTuDormeai.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.