Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Ce te face să zbori? | Alexandra Maftei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce te face să zbori? | Alexandra Maftei Share Ce te face să zbori? | Alexandra Maftei


Mai sunt câteva săptămâni până la cel mai așteptat festival de artă și zbor: Hangariada. Într-un oraș care vibrează de freamăt, de agitație, de grabă si deadline-uri, ultimul weekend de Mai vine cu o porție generoasă de altceva, în forme și culori care vibrează. Ne uităm spre nori și ne încărcăm cu albastru, creionând cele mai frumoase patru zile ale unui sfârșit de primăvară încărcat cu de toate.Ți-am pregătit o experiență multisenzorială, menită să te umple de energie pozitivă: expoziții de fotografie, sculpturi ce te vor provoca la noi înțelesuri, ateliere de modelaj, live graffiti, tatuaje cu henna și portrete desenate în timp real, toate pe ritmuri ce te vor ancora într-o atmosferă ce cu greu va fi uitată.

Sunt multe atracții aduse de sfârșitul de primăvară. Știm, însă, că publicul Hangariada e unul dinamic, energic, dornic de experiențe rafinate, polivalente: hangarienii zboară acolo unde muzica nu e zgomot, oamenii vibrează la artă, la frumos, la neconvențional. Când găsești acel ceva ce te face să zbori, și îți garantăm că îl vei găsi pe aerodrom, nu uita să păstrezi și în restul zilelor același tu liber, autentic și suprinzător.

Te vrem în povestea noastră, pentru a umple cei 10.000 de metri pătrați ai Aeroclubului de piloți și stewardese nonconformiste, măcar pentru cele patru zile, cât ține povestea. Dar oare se termină ea, oare, aici?

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.