Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Începe Street Food Festival 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Începe Street Food Festival 2018 Share Începe Street Food Festival 2018


Sărbătoare gastronomică

În perioada 10-13 mai, Parcul Rozelor va fi gazda celui mai delicios festival, Street Food Festival.

Timișorenii sunt așteptați cu burgeri care le vor surprinde imaginația, pizza italiană autentică, mâncare chinezească, coaste, clătite și zeci de alte preparate delicioase la care nu vor putea rezista. Nu vor lipsi nici concertele de jazz, blues și world music, activitățile pentru copii și alte surprize care să completeze o experiență gastronomică extraordinară. Datorită succesului ultimului eveniment, manifestarea din Parcul Rozelor va fi extinsă și pe strada Academician Alexandru Borza.

Street Food Festival e primul festival din România dedicat mâncării stradale. A debutat în 2016 la Cluj, iar în 2017 aventura a continuat pentru ca gusturile românilor din toată țara să fie răsfățate. Festivalul poposește în mai multe orașe din țară cu produse apetisante autohtone sau internaționale, concerte, activități interactive, pentru o experiență culinară și multiculturală de neuitat. Vă vor încânta trupe precum Firma, Byron, Ana and the Changes sau JazzyBIT, iar copii vor avea parte de Dino Park, Face Painting, Mini Golf și multe altele.

Detalii program complet AICI

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.