Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 4-10 mai 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 4-10 mai 2018 Share Free în București | 4-10 mai 2018


Iată la ce evenimente te poți distra pe cinste în următoarea perioadă, fără ca buzunarul tău să fie afectat.

Festivalul Filmului European la Centrul Ceh

Centrul Ceh găzduiește 4 proiecții de film la cea de-a 22-a ediție a Festivalului Filmului European. Astfel, de pe 8 pe 11 mai, zilnic, de la ora 19:00 vor fi proiectate filmele: „Minunatul meu Berlin de Vest”, „Viața și nimic altceva”, „BREXITANNIA”, „Sunt însărcinată, în România”. Filmele sunt subtitrate în limba română, iar intrarea la toate proiecțiile este gratuită.

Free în București | 4-10 mai 2018

Concert The Toasters

Pe 7 mai, de la ora 22, The Toasters vin pe scena din Control pentru un concert de old-school ska. În deschidere: trupa TBA. Formată în anul 1981, la New York, The Toasters face parte din al 3-lea val de ska american și are la activ 9 albume de studio. De-a lungul timpului, în componența grupului s-au perindat peste 50 de muzicieni, singurul membru constant fiind Buck, solistul vocal și fondatorul.

Free în București | 4-10 mai 2018

Festivalul Răcnetul Carpaților

Între 4 și 6 mai, la Romexpo este a doua ediție Răcnetul Carpaților, la care și-au anunțat prezența unele dintre cele mai cunoscute trupe autohtone de hip-hop: GOLAN, Macanache, La Familia, Fantome, ROA, Argatu’, Cred Că Sunt Extraterestru și mulți alții. Evenimentul muzical-cultural urban își propune să apropie tinerii de cultura și valorile românești, printr-un concept inedit.

Free în București | 4-10 mai 2018

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.