Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Piloți, stewardese și petreceri pe aerodrom

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Piloți, stewardese și petreceri pe aerodrom Share Piloți, stewardese și petreceri pe aerodrom


O poveste memorabilă se scrie cu oameni energici, creativi, dinamici și plini  de expresivitate. Hangariada e cu și despre acești oameni, iar ultimul weekend de mai va creiona pe cer și în cei 10.000 de metri pătrați ai festivalului un episod ce va scrie istorie. Știm asta pentru că, pe lângă teatru în hangar, live graffiti și o mulțime de experiențe senzoriale multiple, oamenii hangariadei sunt altfel: acel altfel neconvențional, lipsit de superficialitate, de sentimentul de duzină și comercial.

Hangariada 2018 înseamnă patru zile de fericire construite pe gustul celor care iubesc arta și zborul, în forme diverse, colorate și pline de imaginație. Petrecerile de vineri și sâmbătă seara nu sunt cele cu care ești obișnuit: încep pe înserat, în hangar, și continuă până dimineața, pe aerodrom. Te invităm să cunoști stewardese și piloți cu care vei dansa până dimineața pe ritmuri  funk, tropical, techno & disco, și când ridici ochii spre soare să te bucuri de un show aviatic de excepție.

Nu există taxe, însă avem reguli clare: te lăsăm să intri dacă ești cu voia bună la purtător, îți plac oamenii pozitivi și ești pregătit să experimentezi. Fii parte din poveste!

Hangariada, 25 – 28 Mai

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.