Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Deschidem sezonul teraselor – terasa Snobbish Burger

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Deschidem sezonul teraselor – terasa Snobbish Burger Share Deschidem sezonul teraselor – terasa Snobbish Burger


De acum stăm lipiți de terase! Prima pe care o recomandăm este cea de la Snobbish Burger, unde copacii și mesele sunt răsfirate prin curte astfel încât la orice masă te așezi ai parte de o experiență intimă, chiar dacă mai sunt și alți clienți pe lângă tine, iar verdeața care le înconjoară nu are cum să nu îți aducă un zâmbet imens pe față.

Deschidem sezonul teraselor - terasa Snobbish Burger

Ziua se poate spune că ești mai degrabă la un picnic decât la un restaurant, pentru că ești înconjurat de natură, dar seara, când se aprind luminițele din copaci, atmosfera devine una de poveste, parcă scoasă dintr-un basm din copilărie.

Deschidem sezonul teraselor - terasa Snobbish Burger

Evident, această ambianță nu ar fi nimic dacă n-ar veni la pachet cu meniul delicios pregătit de echipa Snobbish Burger . Preparatele lor au chiar un gust mai bun atunci când sunt savurate în grădină. Sau poate că nu au, dar nouă așa ni se pare, poate și pentru că pe terasă suntem mereu mai bine dispuși.

Deschidem sezonul teraselor - terasa Snobbish Burger

Acum inclusiv serile de muzică se vor muta la loc de cinste pe terasă, și să vedeți atunci magie!

Banca Naționala, nr. 36

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.