Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Hai la sport în aer liber: locuri din Sibiu unde să faci mișcare!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hai la sport în aer liber: locuri din Sibiu unde să faci mișcare! Share Hai la sport în aer liber: locuri din Sibiu unde să faci mișcare!


Acum că am scăpat de hainele groase, este timpul să ne aerisim mintea și corpul făcând mai multă mișcare în aer liber. Cresc gradele din termometre și odată cu ele și dorința noastră de a arăta și de a ne simți cât mai bine în pielea noastră.

Practicarea sportului e sănătoasă, indiferent de mediul în care decizi să o faci, însă sportul în aer liber oferă mai multe beneficii, de la îmbunătățirea rezistenței, reducerea stresului, porția de vitamina D și socializare, prin activitățile de grup.

Sibiul are suficiente variante pentru fiecare. Poți începe cu jogging sau fitness la aparatele speciale din Parcul Sub Arini. Ca să transformi orele de sport într-o activitate și mai plăcută, convinge-ți măcar un prieten să ți se alăture. Dacă preferi să arzi caloriile la un joc cu mingea împreună cu prietenii, există numeroase terenuri de fotbal sau baschet în Sibiu.

O idee bună e și mersul cu bicicleta sau o tură cu rolele. Pista care pornește din parc e suficient de lungă încât să-ți pui toți mușchii la treabă. Opțiunile sunt multe și variate, totul e să vrei!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută