Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

FOTBAL. Rezultatele pe primul plan!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FOTBAL. Rezultatele pe primul plan! Share FOTBAL. Rezultatele pe primul plan!


Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Alexandru Pelici, anunță o schimbare de filosofie în jocul echipei. Pe primul loc sunt de acum îninte rezultatele, nu spectacolul.

”Din momentul pronunțării cuvântului ”promovare”, importante sunt punctele, mai puțin spectacolul. Toate echipele care vin la noi încearcă se aglomereze și să ne prindă pe atac rapid și contraatac. Asta au încercat și cei de la Știința Miroslava, au avut șansele lor, dar cred că victoria este meritată. În afară de gol noi am mai avut trei situații uriașe, puteam să facem 2 la 0 și probabil că s-ar fi închis jocul fără niciun fel de problemă. Îi felicit pe cei de la Miroslava iar noi trebuie să ținem pasul, să fim pragmatici și fă acumulăm puncte. Urmează jocuri tari pentru noi. Le-am cerut jucătorilor să fie pragmatici. E clar că punctele sunt cele mai importante”, a declarat antrenorul Alexandru Pelici, la finalul meciului cu Știința Miroslava.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută