Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Sibiu Share Free in Sibiu


Orașe în rezumat. Librăria Habitus

Librăria Habitus găzduiește până în 15 aprilie expoziție ”Orașe în rezumat”, semnată Cătălin D. Constantin. Proiectul reunește numeroase fotografii care redau piețe din Europa și istoriile lor. Autorul este deja cunoscut în România pentru atenţia pe care o acordă detaliului vizual din fotografiile volumului Ferestre din Bucureşti şi poveştile lor.

 

ULBS

Start-UP Hub

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu implementează proiectul „Start-UP Hub: Laboratorul antreprenorilor” prin care oferă până la 40.000 de euro pentru afaceri noi.

 

PRIMĂRIA

Buletine online

De la 1 aprilie este disponibilă pe site-ul www.sibiu.ro o aplicație prin care se pot face programări online pentru depunerea documentelor necesare obținerii cărților de identitate.

 

ATRIUM

Concert Zolbert

ZOLBERT vine la Sibiu și va oferi un concert extraordinar în Atrium in 19 aprilie 2018. ZOLBERT este un cunoscut interpret din Ungaria, introducând un nou concept pe scena festivalurilor.

 

ESENȚIAL Cum știi că vine primăvara la Sibiu? Încep antrenamentele pentru Maratonul Internațional Sibiu 2018! Haide la sport în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, începând cu data de 6 martie.

În perioada 6 martie – 24 mai 2018, cei dornici să alerge la cea de-a șaptea ediție a Maratonului Internațional Sibiu au posibilitatea să se antreneze sub îndrumarea lui Daniel Troancă. Antrenamentele sunt gratuite și se adresează atât începătorilor, cât și celor inițiați. Este vorba de alergări în grup, în cadrul cărora antrenorul (Daniel Troancă) va transmite informații generale și va gândi un program de alergare comun, pe categorii de curse, respectiv: 5 km, 10 km, 21,1 km, 42,195 km.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută