Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Radio Easy

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Radio Easy Share Radio Easy


Salutare!

Eu sunt Marian Niță, manager la Radio Easy (Bacău).

" "

De când îmi aduc aminte mi-a placut showbizzul și mi-am dorit să lucrez în acest domeniu. Mai greu , după un mic ocol pe la Facultatea de Drept pe care am și finalizato, am ajuns să fac la Media Pro Regie și Sunet, și am lucrat la câteva radiouri și televiziuni din Bacău și Bucuresti, ca apoi să îmi dau seama că pasiunea mea cea mai mare este întradevar radioul și magia care iese din spatele unui microfon, doar cu o voce și dacă e cazul cu muzica bună.

Radio Easy

Proiectul Radio Easy, este un proiect nou pe care l-am început singur, dar ușor, ușor s-au alăturat mai mulți oameni, prieteni dragi acum, cărora le mulțumesc că împreună construim acest proiect.

Radio Easy este momentan un radio online, dar ne dorim ca in viitor să achiziționăm și o fregvență FM și chiar dacă este un radio din Bacău, viziunea noastră este să depășim conceptul de radio local cu teme și subiecte locale și să devenim, de ce nu un radio cu emisiuni de interes național. Chiar cred că și din Moldova pot pleca idei care să schimbe lumea.

Radio Easy

Așa că, nu ezitați să ascultați muzică bună și emisiuni care vă vor face ziua mai bună, pe Easy Radio, www.radioeasy.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută