Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Hello Bacău!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hello Bacău! Share Hello Bacău!


Ce iarnă frumoasă avem primăvara asta! Oficial, avem trecerea la ora de vară, pe timp de iarnă. Hai cu colinda de Paști! Vorbim, glumim, dar cine să mai creadă în încălzirea globală ?!.               

În așteptarea sărbătorilor pascale, putem folosi cu succes urările de la Crăciun.  Urmează valul de ”Fie ca…”, în special pe platformele sociale, pozici cu iepurași, cozonaci și ouă.

 Bănuiesc că toată lumea a văzut știrile cu surdo-mutul amendat pentru că a strigat lozinci anti-guvern… Sau cazul vasluianului declarat decedat care a pierdut procesul… Kafka e mic copil pe lângă ce se întâmplă la noi. Am început să ridicăm ilaritatea la nivel de artă.

Hello Bacău!

În altă ordine de idei, Asociația Pasionaților de Fotografie Bacău, împreună cu prietenii de la Centrul Regional de Ecologie au organizat o acțiune de ecologizare și plantare de copaci pe aria Lacului Bacău II, chiar înainte de a veni valul de frig și zăpadă.Nu pot înțelege de ce unii băcăuani își bat joc de natură… 35 de saci de gunoaie s-au adunat în mai puțin de 1 oră.  Dar, mai avem o șansă ! Există viitor ! Respect maxim unei familii întregi, care a renunțat la confortul casei și a iesit la curățenie și plantare de copaci pe Lacul Bacău II.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută