Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Mastering The Music Business

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mastering The Music Business Share Mastering The Music Business


evomag.ro

Întodeauna pentru a avea relații bune e nevoie de timp, implicare și multă atenție la detalii. Asta face și AFTERHILLS de fiecare dată când consideră că oamenii care înțeleg mesajul festivalului pot fi alături de acesta pe termen lung.

De curând am avut ocazia să particip la o conferință în acest domeniu fascinant al organizării de evenimente de amploare. A fost o surpriză plăcută să fiu la masă cu oameni care întâmpină aceleași dificultăți dar au același entuziasm absolut necesar pentru a face asta.

Mastering The Music Business (MMB) este prima conferință dedicată exclusiv industriei muzicale din România. A fost fondată în anul 2016 de către Anca Lupes. Conferința este adresată acelor muzicieni sau profesioniști ai industriei muzicale care doresc să țină pasul cu ultimele trenduri din industrie, care doresc să se informeze permanent, să afle și să aplice toate metodele care duc la maximizarea succesului oricărui artist, indiferent de genul muzical interpretat. Conferința se adresează în principal artiștilor independenți, însă este deschisă tuturor profesioniștilor din industria muzicală.

divisima.com

Astfel, alături de artiști, agenții, organizatori și oameni de specialitate din domeniul muzical sub toate aspectele, am împărțit detalii utile și am constatat că suntem puternici, împreună. Așadar, vom merge cu toții înainte în speranța că vom reuși să dăruim publicului ceea ce așteaptă de fiecare dată de la evenimentele noastre: emoție. 

Ovidiu Biber

Dacă ți-a plăcut articolul LIKE sau share:

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută