Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 6-12 aprilie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București |  6-12 aprilie 2018 Share Free în București |  6-12 aprilie 2018


Te întrebi de fiecare dată ce mai poți face în București? Foarte multe, însă noi te ajutăm sa păstrezi pușculița plină și îți prezentăm evenimentele free din următoarea perioadă.

Târg de Paște – Tradiții și Flori de Sărbători

Până pe 9 aprilie, în Parcul Regele Mihai I (Parcul Herăstrău) este Târg de Paște – Tradiții și Flori de Sărbători, cel mai mare eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale din București, organizat de Primăria Capitalei, prin creart. Ajuns la cea de-a IX-a ediție, târgul își propune să valorifice arta tradițională și să promoveze valorile autentice românești. Deschis zilnic între orele 10:00-21:00.

Free în București | 6-12 aprilie 2018

DJ Vasile în Vinerea Mare

Pe 6 aprilie, în Vinerea Mare de dinainte de Paști, J’ai Bistrot ne tentează cu o păcătuială muzicală. Invitat este DJ Vasile, care a pregătit un repertoriu muzical românesc de dans și voie bună. Dj Vasile, pe numele adevărat Lucian Stan, este unul dintre artiștii veterani care a pus bazele muzicii electronice în România și un pionier al FM-ului bucureștean de după ‘89. Ora 21.

Free în București | 6-12 aprilie 2018

Liviu Stoicoviciu | Pentagon/Pentagrama

Galeria Galateca găzduiește până pe 14 aprilie expoziția artistului vizual Liviu Stoicoviciu, Pentagon/Pentagrama, o inedită introspecție ce explorează relația pentagonului, pentagramei și a secțiunii de aur. Liviu Stoicoviciu a creat un univers personal care are ca punct de plecare cercetarea unei relații matematice mai puțin explorate, regăsită în căutarea subiectivă a frumuseții obiective

Free în București | 6-12 aprilie 2018

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută