Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Life de București | 6-12 aprilie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Life de București | 6-12 aprilie 2018 Share City Life de București | 6-12 aprilie 2018


Încep zilele de sărbătoare, iar timpul liber e binevenit pentru evenimentele pe care orașul ni le propune pentru trup și suflet. Ne așteaptă concerte, spectacole de teatru, expoziții, parcă aliniate tihnei acestei săptămâni, iar festivalul Spotlight, care începe pe 12 aprilie, promite să facă Bucureștiul mult mai luminos.

Concert Dan Byron – live solo set

Joi, 12 aprilie, Dan Byron va susține la Clubul Țăranului un concert austic solo. În repertoriu se vor regăsi piese din toată cariera sa muzicală, de pe albumul său solo „Privește cerul…” sau aparținând trupei byron, dar și piese din perioadele Urma, Kumm sau din alte proiecte. Dan Byron este liderul și vocalistul trupei byron, trupă care a lansat până acum șase albume de studio și 3 DVD-uri live. Înainte de byron, Dan a mai activat în câteva formule și formații, cele mai notabile fiind Kumm și Urma. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care se numără și Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Seling, Luiza Zan. – ora 20. Bilete: 30 de lei.

City Life de București | 6-12 aprilie 2018

TEATRU: Tot ce-i Minunat în Lume

Spectacolul „Tot ce-i Minunat în Lume” ajunge și la Unteatru joi, 12 aprilie, de la ora 19:30. Piesa scisă de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe spune povestea fetiței care încearcă să își determine mama să vadă lumea prin ochii ei și ajunge să descopere un milion de motive pentru care viața este minunată și merită trăită. Cu: Denisa Nicolae / Regia: Nicolae Constantin Tănase.

City Life de București | 6-12 aprilie 2018

CONCERT: Maria Răducanu

Sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 20:30, Green Hours prezintă Maria Răducanu: Concert de Paște. Concertul va cuprinde prelucrări jazzistice după șansonete celebre și cîntece populare românești, dar și interpretări speciale a numeroase piese din folclorul internațional (balcanic, rusesc, portughez), transpuse prin vocea, chitara și magia Mariei Răducanu. Bilet: 50 de lei.

City Life de București | 6-12 aprilie 2018

EXPOZIȚIE: Bijuterie contemporană

Galeria Senso a deschis expoziția „Bijuterie contemporană” și aduce în fața publicului o colecție extraordinară de creații unicat, semnate de opt artiști români: Alina Băncilă, Alina Predoiu, Alex Burlacu, Brândușa Atena Ungurasu, Ioana Streza, Maria Filipescu, Marian Nacu și Raluca Buzura. Expoziția cu vânzare poate fi vizitată până pe 15 aprilie. Program: L-V: 11-18, S: 11-16.

City Life de București | 6-12 aprilie 2018

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută