Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Leonid Doni, poliţistul din “Las Fierbinţi”, într-un film cu Armand Assante

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Leonid Doni, poliţistul din “Las Fierbinţi”, într-un film cu Armand Assante Share Leonid Doni, poliţistul din “Las Fierbinţi”, într-un film cu Armand Assante


Leonid Doni, actorul care îl interpretează pe poliţistul Robi în serialul “Las Fierbinţi”, poate fi văzut de fani în această primăvară în filmul “Vânătorul de spirite”, care îi are în rolurile principale pe Armand Assante şi Răzvan Vasilescu.

Leonid Doni, poliţistul din "Las Fierbinţi", într-un film cu Armand Assante

Doni va fi aproape de nerecunoscut în film, într-o ipostază surprinzătoare pentru spectatori. Filmul este povestea unui vânător de spirite din New Orleans (Assante), care vine în Transilvania să dezlege misterul unui castel bântuit. Personajul lui Leonid Doni se află într-un spital de nebuni, unde îl are coleg pe cel care deţine informaţiile cele mai importante pentru dezlegarea misterului.

“The Wanderers/ Vânătorul de spirite” este o comedie horror cu accente de thriller supernatural, regizată de Dragoş Buliga, cel care regizează şi serialul “Las Fierbinţi”, şi a câştigat în ultimele luni câteva premii importante la festivalurile internaţionale de gen.

“Vânătorul de spirite” are premiera în cinematografele din România pe 20 aprilie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută