Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Bucovina lansează o piesă nouă în pregătirea festivalului prezentat de trupă de pe 11 mai de la Arenele Romane

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bucovina lansează o piesă nouă în pregătirea festivalului prezentat de trupă de pe 11 mai de la Arenele Romane Share Bucovina lansează o piesă nouă în pregătirea festivalului prezentat de trupă de pe 11 mai de la Arenele Romane


Bucovina va cânta în premieră o piesă nouă în această săptămână. Trupa își pregătește fanii pentru concertul de la Arenele Romane de pe 11 Mai, DET Open Air. Nu uitați că până pe 20 aprilie biletele costă doar 45 de lei și se găsesc pe www.iabilet.ro. Multe alte trupe vor fi anunțate în curând!

Astfel, pentru show-urile pe care le vor susține în acest weekend la Sibiu și la Cluj Napoca, Bucovina va cânta în premieră piesa ‘Noaptea Nimănui’, o nouă compoziție care va fi inclusă pe viitorul album ce va fi lansat în Decembrie.

Dacă ar fi să sintetizăm la modul amuzant esența piesei, ea vorbește despre “avantajele pe care consumul exagerat de etanol le poate conferi câteodată individului, în lupta cu forțele întunecate care sălășluiesc în negura codrului.” Vă așteptăm în Sibiu și Cluj weekendul acesta pentru a testa teoriile noastre legate de efectul alcoolului asupra moroilor, stimelor, piezelor rele și celorlalte creaturi mitice.

Poze Poze pentru articole-Noaptea Nimănui

Cu Bucovina și cu invitații lor ne vom întâlni așadar pe 11 Mai la Arenele Romane în cadrul DET Open Air. Pe scenă vor mai urca Cenușa Soarelui, Damage Case, Linear Disorder și Machiavellian God urmând să mai anunțăm cel puțin încă două nume.

DET Open Air 2018 este un festival inițiat de către Bucovina și METALHEAD, gândit ca un festival în aer liber axat pe promovarea numelor noi din scena de metal românească. DOA2018 își propune să invite publicul care își dorește un show Bucovina să descopere trupe noi selectate de către membri și pe care aceștia consideră că merită să le promoveze, oferindu-le ocazia de a cânta într-un eveniment de anvergură.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile, la următoarele prețuri:

-Earlybird – 45 lei până pe 20 aprilie
-Presale – 50 lei până pe 11 mai
-La intrare – 60 lei

Online pe www.iabilet.ro, poți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD și Țara de Sus recomandat de ROCK FM

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută