Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Yolka

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Yolka Share Yolka


Uneori vrem să scăpăm de lumea mondenă și să ne retragem în locuri mai liniștite și mai boeme. Yolka e localul perfect pentru o mică escapadă, fie pentru o cafea pe timp de zi, sau pentru câteva drink-uri seara. Micuța cafenea din Piața Unirii e o oază plină de armonie: pereții albi acoperiți cu o sumedenie de verdețuri, mobilierul modern din lemn colorat care complementează minunat sobele vechi și tavanul pictat cu avioane și decorat cu rădăcini de copac reprezintă o ocazie numai bună să evadați din cotidian și să vă încărcați bateriile. Dar designul localului luminos e doar unul dintre elementele care fac Yolka atât de frumos. Atmosfera contează la fel de mult ca orice mobilier sau decorațiune, iar la Yolka veți găsi un staff prietenos, oameni faini, muzică bună și conversație excelentă. Mai ales când v-ați făcut plinul cu niște cafele cremoase, niște drink-uri excelente, sau, de ce nu, o combinație deintre cele două.

Încearcă @ Yolka
Recomandăm orând o ciocolata caldă, indiferent de anotimpul în care ne aflăm. E una dintre cele mai bune din oraș, genul de băutură care mai degrabă îți lasă impresia că ai mâncat o budincă decât că ai băut ceva. Sau dacă vreți ceva sweet și tare, încercați un Irish Salted, un espresso cu Jameson Irish Whiskey, Baileys și caramel sărat.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută