Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Vinvest 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vinvest 2018 Share Vinvest 2018


“Masa fără vin este o zi fără soare.” (Louis Pasteur) sau Când zeii degustă cot la cot cu noi

MAREA UNIRE A VINURILOR în anul Centenarului Marii Uniri se va face prin intermediul a 300 de sortimente excepţionale de vin, unele în premieră națională, care vor fi expuse și degustate la cel mai mare eveniment dedicat vinului și unul dintre cele mai vechi şi de tradiţie evenimente din România, Salonul Internațional de Vinuri – VINVEST ediția a XV-a, care va avea loc în perioada 30 martie – 1 aprilie 2018 la Centrul Regional de Afaceri Timişoara.

De la văile Moldovei sau Munteniei până la dealurile Olteniei ori la țărmurile Dobrogei,  prin Valea Târnavelor, Crişana sau Banat, viticultura și toate regiunile sale vor fi bine reprezentate aici la Timişoara, devenită, timp de trei zile, o veritabilă capitală a vinurilor reprezentative din toate provinciile istorice. 

Cu mărci mai noi sau consacrate,  DOC-denumire de origine controlată sau nu, soiurile şi producătorii se înfrăţesc, se reunesc patriotic într-o atmosferă caldă și prietenoasă, cu o identitate bine definită, sub motto-ul evenimentului “Identitatea vinului românesc”.

Salonul Internațional de Vinuri din Timișoara VINVEST este un eveniment de excepţie la care își aduc contribuția 100 de parteneri și colaboratori. Sunteți așteptați în preajma Paştelui, cu vinuri, vinuri spumante, distilate, cidru, produse bio și oferte deosebite ale turismului viticol.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută