Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Tortelli Pasta Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tortelli Pasta Bar Share Tortelli Pasta Bar


Poate a venit mult mai târziu decât ne așteptam, dar primăvara în sfârșit începe să-și arate fața. E timidă, ce-i drept, dar nu putem comenta prea mult că altfel iar ne trezim cu o ninsoare surpriză undeva prin mai. Așa că hai să ne bucurăm de ea așa cum e.
Și de bucurăm cel mai bine de ea la Tortelli Pasta Bar, unde primăvara a venit deja de câteva săptămâni, cel puțin la capitolul meniu. Vă povesteam în numărul trecut că la ei găsiți acum specialități delicioase care au ca ingredient principal peștele sau fructele de mare, niște selecții perfecte pentru oricine vrea să descopere un gust mediteranean cu twist-urile clasice a la Tortelli. Dar nu am putea să nu vorbim despre încă un dish poate mai evident inspirat din anotimpul nou: Lasagna Primavera. Preparatul de față prezintă o explozie delicioasă de legume de sezon, ceva binevenit după o iarnă lungă în care ne-am făcut deja plinul caloric. Lasagna Primavera păstrează forma clasică de lasagna cu 4 straturi de paste, doar că în loc de ragu de vită și porc găsim dovlecel, vinete, ardei kapia, roșii cherry și spanac, toate închegate cu niște mozzarella și Grana Padano. Merge perfect cu un pahar de Prosecco lângă, pentru că ce-ar fi pastele fără niște vin? Dar carnivorii să stea liniștiți, lasagna clasică Tortelli e încă în meniu, deși v-am recomanda cu drag să-i încercați alternativa mai primăvăratecă.
Nu stați pe gânduri data viitoare când vă gândiți să luați masa în oraș, mergeți direct la Tortelli Pasta Bar și descoperiți-le meniul. E destul de variat încât să satisfacă orice gusturi!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută