Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

”Și Primăria Sibiu mișcă ceva” de Tudor St. Popa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Și Primăria Sibiu mișcă ceva” de Tudor St. Popa Share ”Și Primăria Sibiu mișcă ceva” de Tudor St. Popa


Nu trece zi de la Dumnezeu în care să nu aud pe cineva plângându-se de Primăria Sibiu. Traficul greoi, lipsa locurilor de parcare, mizeria de pe străzi, durata lungă de modernizare a străzilor, lipsa asfaltului pe multe străzi sau gropile. Pentru orice, primăria este de vină.

Suntem nemulțumiți și asta e bine. E bine pentru că astfel vom progresa, cerând mai mult de la cei responsabili și nemaiînchizând ochii atunci când lucrurile sunt făcute prost. Dar nu cred că Primăria are vreo vină pentru nemulțumirea noastră. Sau, cel puțin, actuala conducere nu e neapărat mai proastă decât cea de dinainte. E doar mai atentă la a respecta legea și noi suntem mai implicați social ca în urmă cu doi ani.

" "

Privesc în jur și văd acum investiții în toate cartierele din oraș. Pe vremea lui Johannis eram nemulțumiți că se investea doar în Centrul Istoric. Acum se gândesc investiții îndrăznețe cum este Lacul Binder. Pe vremea lui Johannis singurele investiții erau renovarea fațadelor clădirilor din centru. Se încep construcții și extinderi de școli, spații de joacă pentru copii, parcuri și modernizarea Băii Neptun. Și, repet, în câțiva ani vom avea toate cartierele reabilitate total.

Eu zic că, totuși, se mișcă ceva și în Sibiu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută