Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Șase expoziții noi la Centrul de Interes!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Șase expoziții noi la Centrul de Interes! Share Șase expoziții noi la Centrul de Interes!


Centrul de Interes anunță oficial lansarea programului pe 2018 cu prima serie de evenimente dedicate artei contemporane. Așadar startul se dă vineri, 30 martie, de la ora 19:00, unde suntem așteptați la șase expoziții noi!

Expozițiile aduc în prim plan 11 artiști care trăiesc și lucrează în România (Cluj, Sibiu, București), iar filmul e o ocazie unică de a păși în universul artistic al unuia dintre cei mai influenți pictori în viață, Luc Tuymans. Totuși, chiar dacă pierdeți startul, puteți sta liniștiți; expozițiile rămân deschise publicului până prin aprilie/mai, iar accesul este liber!

– „Well, Well, believe it or not / She covered every last inch of the entire sidewalk” – cele mai recente picturi și obiecte din ceramică, realizate de Natalia Lazurca în timpul rezidenței artistice de la Centrul de Interes.
Expoziția de grup ”On paper” semnată Szabolcs Belényi, Zsolt Berszán, István Betuker, Dan Măciucă, Daniel Nagy și Szabolcs Veres – expoziție de desen, grafică, colaj sau pictură.
– „În peisajul natural omul este un intrus”, expoziție personală a artistului Vlad Nancă – o cercetare a aspectelor mai puțin evidente ale modernismului secolului XX.
– „SABOTAGE: Deconstructing the Unforeseen”, expoziția artistei Ada Muntean – o analiză a existenței omului contemporan văzută ca o consecință unor acte de sabotaj asupra condiției ei originare.
– „Sculpture for the mind”, proiect pilot semnat Roxana Ionescu- expoziție ce utilizează diferite medii artistice pentru a arăta maniera în care limbajul formează ființa umană.
– ”How to grow your own gods”, a artistei Axenia Roșca și curatorul Gabriel Marian – un proiect prezentat sub forma unui kit cu elementele de bază necesare pentru a crea propriul univers.

Centrul de Interes
Str. Fabricii de Chibrituri
www.facebook.com/centruldeinteres 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută