Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

NOU ÎN ORAȘ | Kaufland Pop-Up restaurant și Qreator by IQOS : Camera de Muzică

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NOU ÎN ORAȘ | Kaufland Pop-Up restaurant și Qreator by IQOS : Camera de Muzică Share NOU ÎN ORAȘ | Kaufland Pop-Up restaurant și Qreator by IQOS : Camera de Muzică


Kaufland Pop-Up restaurant

Kaufland România lansează primul său pop-up restaurant, reinventând conceptul de fine dining într-o notă fresh și la îndemâna tuturor. Noul spațiu propune o experiență culinară gourmet, cu preparate exclusiviste create de Chef Samuel Le Torrielec, dar oferite la un preț accesibil, astfel încât clienții vor achita doar ingredientele. Restaurantul se află în spațiul Si-Lounge și va sta funcționa doar timp de două luni, între 26 martie și 20 mai 2018.

" "

 Str. George Constantinescu, nr 2-4, program: L-S: 12:30-15:30 (prânz) / 19:00-23:00 (cină)

NOU ÎN ORAȘ | Kaufland Pop-Up restaurant și Qreator by IQOS : Camera de Muzică

Qreator by IQOS : Camera de Muzică

Qreator by IQOS a pregătit pentru publicul interesat o cameră dedicată muzicii, echipată cu platane, tobe, clape și multe alte echipamente de studio. În „Camera de Muzică” se găsesc toate instrumentele necesare pentru ca oricine să se poată exprima prin note muzicale, acorduri și beat-uri. Camera este destinată atât celor care au un proiect muzical căruia vor să îi dea aripi, cât și celor care vor să creeze muzică în timpul liber. Accesul este gratuit.

Bulevardul Aviatorilor, nr. 8A, tel: 0311107197, program: L-V: 9-20 / S: 10-21 / D: 9-21

NOU ÎN ORAȘ | Kaufland Pop-Up restaurant și Qreator by IQOS : Camera de Muzică

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută