Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Beauty Box-Glamour, trend, lux și rafinament la cel mai en Vogue salon din Timișoara

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Beauty Box-Glamour, trend, lux și rafinament la cel mai en Vogue salon din Timișoara Share Nou în oraș: Beauty Box-Glamour, trend, lux și rafinament la cel mai en Vogue salon din Timișoara


La BeautyBox, în centrul Timișoarei, într-o locație echipată și dotată cu cele mai noi aparate din industria frumuseții specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai moderne tehnici pentru a face din vizita ta aici, atât un regal al tratamentelor cosmetice cât și un răsfăț al simțurilor.

Cu cele mai performante aparate de bronzat din domeniul beauty pe care le găsești la noi poți începe deja pregătirea pentru plajele din Tenerife, Saint-Tropez, Maldive sau Mykonos. Cu tehnologia de ultimă oră, OxyGeneo, ai parte de cel mai inovator tratament facial.

OxyGeneo este singura tehnologie care desfăşoară 3 acţiuni vitale în mod simultan: curăţire şi exfoliere eficiente, oxigenare naturală a pielii din interior, infuzie de nutrienţi-acid hialuronic, retinol, vitamine si minerale- activi în epidermă fără ace.

Tehnologiile revoluționare folosite de salonul nostru nu se opresc aici. Radiofrecvența tripolară, mezoterapia fără ace, ultrasunetele, tratamentele de remodelare corporală, tratamentele cosmetice, tratamentele cu oxigen hiperbaric, epilarea definitivă, coafura, frizeria, make-up-ul și manichiura sunt celelalte servicii de care te poți bucura aici.

Împreună dăm o nouă definiție frumuseții și rafinamentului, lansăm trenduri și suntem la curent cu tot ce este nou și eficient în domeniul frumosului. Ne găsești în Piața Mărăști nr. 1-2, între orele 09.00-21.00 (luni-sâmbătă) și 10.00-21.00 (duminică).

Detalii despre ofertele noastre 2+1 și abonamentul VIP găsești pe pagina de facebook BeautyBox Timișoara sau ne poți suna la tel. 0356 176 299.

BeautyBox-We’re all about beauty

Nou în oraș: Beauty Box-Glamour, trend, lux și rafinament la cel mai en Vogue salon din Timișoara

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută